Gran Canaria - Arguineguín Inapoi
Oferte Arguineguín
Arguineguin este situat pe coasta de sud-vest a insulei Gran Canaria între Playa del Ingles și Puerto Rico.Arguineguín este un mic oraș situat la capătul autostrăzii,care a fost,până destul de recent,un sat de pescuit.Portul Arguineguín a dezvoltat într-o stațiune turistică cu complexele obișnuite de la hotel.

Cu toate acestea,acest oraș mic a reușit să-si păstreze originalitatea cu mai multe restaurante bune de pește și baruri pline de viață.Există,de asemenea,o promenadă de coastă plăcută conectarea Arguineguín cu plaje frumoase și golfuri de la Patalavaca.

Există mai multe baruri și restaurante în Arguineguin,specializat în pește proaspăt. Seara sunt foarte liniștită,dar o viata de noapte mai vie se găsește în Puerto Rico,la doar zece minute în taxiul.Aici,cea mai aglomerată zi din săptămâna este marți,când Arguineguín găzduiește cea mai mare piață de pe insulă.

În cazul în care doriți să evitați traficul pe drum, apoi să ia serviciile regulate cu barca din Puerto Rico sau Puerto Mogan pentru a vizita pe piață și au o plimbare în jurul portului.Conceptul de all inclusive in Arguineguin difera de la hotel la hotel in functie de numarul de stele si pret.

Unele hoteluri includ anumite servicii si facilitati oferite turistilor cum ar fi accesul gratuit la sauna,gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja,accesul gratuit la sala de fitness,WiFi in lobby Gratuit,programe de animatie pentru copii si diverse spectacole de seara pentru adulti precum si organizarea unor excursii optionale.

La majoritatea hotelurilor din Arguineguin ce au in oferta pachetul All Inclusive servesc pizza,salate,fructe,inghetata si dulciuri,bauturi alcoolice si non-alcoolice locale,cocktailuri,vin si bere.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari