Parcuri de distractii - Disneyland Paris Inapoi
Oferte Disneyland Paris
Te invităm în universul prinţilor şi prinţeselor care trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi.Frumoasa din Pădurea Adormită,Peter Pan,Pinocchio şi multe alte personaje pe care copiii le iubesc şi pe care tu le-ai îndrăgit cândva prind viaţă pe tărâmul viselor,la Disneyland.

Dacă îţi doreşti o vacanţă într-o lume magică,unde vraja şi fericirea devin realitate,a sosit momentul să faci o călătorie la Disneyland.O primă călătorie în lumea lui Disney poate fi obositoare,trebuie planificată cu atenţie.

S-ar putea nu doar să cutreieri parcul în lung şi în lat,dar şi să ratezi prinţii şi prinţesele preferate ale celor mici.
Dacă scopul călătoriei este să cunoaşteţi toate prinţesele,atunci ar fi indicat să îi duci pe cei mici la Bucătăria lui Goofy.Acolo se află zilnic cel puţin o prinţesă care întâmpină oaspeţii.
Dar le poţi întâlni şi în timp ce îşi fac plimbarea prin parc.Zi de zi alte prinţese şi alţi prinţi ies la plimbare,aşa că trebuie să revii dacă cei mici nu s-au întâlnit cu personajele preferate.
Şi ca să intre cu adevărat în atmosferă,copiii vor adora să se îmbrace precum îndrăgitele personaje,iar fotografiile făcute-ale micuţei Cenuşărese sau ale viteazului Peter Pan-vor deveni amintiri frumoase.
Disneyland Paris şi Studiourile Walt Disney
Disneyland Paris nu este doar un univers unic,ci şi cel mai mare parc tematic dintre cele patru inspirate din lumea lui Disney.Este unul dintre puţinele parcuri care găzduieşte un al doilea parc tematic:Studiourile Walt Disney.Ajuns la Turnul Terorii,vei intra în a patra dimensiune cu ajutorul liftului care îţi va oferi una dintre cele mai spectaculoase experienţe,culminând cu o privelişte uluitoare asupra întregului parc.
Tot la Studiourile Walt Disney,asişti la cascadorii uimitoare cu maşini şi motociclete sau devii pentru câteva ore un periculos pilot de curse la Cars Race Rally.
Ţinuturile magice
Există 5 ţinuturi vrăjite în Disneyland,iar cel mai fericit dintre ele este Fantasyland.Aici, poveştile care l-au inspirat pe Disney prind viaţă.Dacă vrei să retrăieşti visurile copilăriei, intră în Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită sau însoţeşte-l pe Pinocchio în încercarea de a deveni un băieţel adevărat.
Adventureland este ţinutul celor care iubesc acţiunea.Odată ajuns la poarta Tărâmului Aventurilor,pregăteşte-te să lupţi alături de Indiana Jones sau să-i înfrunţi pe piraţii din Caraibe.
Dacă vrei să te întorci în timp,pe vremea când Walt Disney era copil,fă o plimbare pe Main Street,U.S.A.Ospitalitatea micului orăşel din anii 1900 te va cuceri în timp ce treci pe lângă magazinele în stil victorian sau te bucuri de un tur în tramvaiul tras de cai.
Surprize la Disneyland
Spectacolele şi paradele de la Disneyland sunt cu adevărat unice.Ia un autograf sau fă o poză cu Minnie,Goofy sau Pluto în timp ce te plimbi prin parc.In fiecare zi are loc câte o paradă,cu siguranţă vei participa şi tu la unul dintre memorabilele evenimente.Un alt motiv pentru care îţi doreşti să ajungi la Disneyland este complexul Val d'Europe,unde experienţa shopping-ului este încântătoare.
Branduri celebre,un hipermarket unde găseşti tot ce vrei,restaurante şi un outlet village,în care,dacă ţi-au mai rămas bani de cheltuială,poţi remedia fără probleme situaţia.Strada care străbate satul îţi îndreaptă paşii către un loc de care copiii vor fi fermecaţi: Sea Life Center.
Pe lângă cele 300 de specii de peşti şi broaşte ţestoase găzduite,Centrul este înconjurat de două tuneluri subacvatice cu rechini.Incursiunea în lumea marină va fi în acelaşi timp magică şi instructivă pentru întreaga familie. Pentru o seară de neuitat, întâlneşte-te cu actorii tăi preferaţi la Cinémagique-cele 15 ecrane prin care poţi plonja în lumea celor mai bune filme din ultimul veac.
După cina delicioasă de la Laguna Albastră,este binevenită o plimbare cu barca sau cu hidrobicicleta pe Lacul Disney.

Citeşte mai mult

Rezervari