Spania - Gran Canaria Inapoi
Oferte Gran Canaria
Insula Gran Canaria este supranumita Micul Continent pentru ca in spatiul geografic restrans al insulei se regasesc zone climaterice si peisaje specifice Europei,Africii si Americii:masive muntoase inalte de 2000 de metri,brazdate de ciudate canioane,zona desertica,paduri tropicale.

Gran Canaria este cea mai mare insula a Canarelor,a fost desemnata ca fiind locul care se bucura de cea mai buna clima de pe glob.Insula de origine vulcanica Gran Canaria este cea mai populata dintre Insulele Canare.Exista o mare retea de trasee in interiorul insulei,pe care le puteti explora pe jos sau cu bicicleta.

Puteti chiar observa balene si delfini in habitatul lor natural,in largul coastei de sud.Milioane de turisti vin aici anual,si majoritatea isi petrec vacanta in partea de sud a insulei.

Turistii care aleg Gran Canaria ca destinatie de vacanta,sunt atrasi de plajele superbe,de clima placuta si de natura variata. Plajele din statiunea Maspalomas sunt clasate printre cele mai bune din insula Gran Canaria, iar pentru o viata de noapte animata statiunea Playa de Inglés este ideala.

Daca va doriti ceva in plus fata de nopti in cluburi si plaja pe litoral,pe insula sunt sase terenuri de golf, acest sport avand o traditie indelungata aici.Capitala insulei,Las Palmas,este un oras ce dateaza din secolul XV,avand pe lista de atractii turistice de la arhitectura coloniala si monumente istorice la restaurante si plaje cu nisip fin.

Este cunoscuta datorita plajei lungi de mai multi kilometri care se intinde dea lungul coastei sudice,dar si datorita dunelor de nisip auriu,care ofera un mediu de vis iubitorilor de plaja si de sporturi nautice.

La sud vest satele de odihna se insira ca perlele unui lant,fiind ocrotite de vant de catre coline,iar datorita locatiei dispun de cele mai multe ore de soare pe zi.Pe aceasta costa se gaseste Playa de Amadores si Playa Taurito.Capitala Las Palmas are si un port semnificativ,dar atractia majora este strandul Las Canteras.

In timp ce partea vestica a insulei este caracterizata de o costa abrupta,pe cea estica turisti sunt primiti cu peisaje minunate.In inima verde a insulei gasim prapastii adanci,vegetatie bogata si munti pitoresti,iar satele ascunse in vai pot fi descoperite si cu masina inchiriata.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari