Disneyland Paris - Hoteluri asociate Disneyland Inapoi
Oferte Hoteluri asociate Disneyland
Parisul este frumos in orice moment al zilei,dar mai ales seara,cand imaginile sunt spectaculoase,parca precum in povesti,strazile luminate pentru care Parisul este renumit,magazinele elegante,hotelurile luxoase care isi asteapta turistii,dau multa culoare,veselie si buna dispozitie,plin de viata si de energie in orice sezon.

Hotelurile asociate,situate in afara parcurilor-Vienna International Dream Castle,Vienna International Magic Circus,Thomas Cook’s Explorers,Kyriad,Radisson Blu,Adagio City Aparthotel Val d’Europe si Hotel l’Elysée Val d’Europe.Aproape toate pun la dispozitia turistilor shuttle bus-uri gratuite pana la parcuri.
Dacă vrei să explorezi ţinuturile romantice din jurul lumii lui Disney,trebuie să ştii că Seine-et-Marne este o regiune în care arta,cultura şi istoria sunt la ele acasă,iar satele medievale cu peisaje idilice şi castele impresionante te aşteaptă la tot pasul.

Castelul Vaux-le-Vicomte a fost construit de ministrul de finanţe al lui Ludovic al-XIV-lea,Nicolas Fouquet.Se spune că după ce l-a vizitat,Ludovic,invidios,a angajat aceiaşi meşteri să construiască Versailles-ul.

Dacă vizitezi Vaux-le-Vicomte într-o seară magică în care este luminat cu 2.000 de lumânări,vei înţelege impulsul regelui.Rămânând în sfera reşedinţelor regeşti,trebuie să vizitezi „Castelul Fontainebleau",martorul a peste 700 de ani de istorie franceză,astăzi unul dintre cele mai importante obiective din patrimoniul mondial UNESCO.Să nu ratezi un uluitor orăşel medieval,care a încântat şi a inspirat numeroşi artişti francezi:Barbizon,Moret,Renoir,Sisley, Corot,Millet sunt numai câţiva dintre pictorii şcolii de la Barbizon,fermecaţi de aleile pitoreşti şi încântătoare.
Parisul,ca orice metropola importanta are un aeroport international foarte mare,Charles de Gaulle International Airport.Aeroportul Paris-Orly este al doilea aeroport din Paris si se afla in partea de sud-est a orasului. Aeroportul Beauvais este situat la nord de Paris,un aeroport regional mai mic,folosit in special de cursele low-cost.

Citeşte mai mult

Rezervari