Gran Canaria - Maspalomas Inapoi
Oferte Maspalomas
Maspalomas,statiunea din sudul insulei Gran Canaria cu 17 km de plaje largi de nisip auriu,apa de mica adancime si un climat excelent pe tot parcursul anului.Impreuna cu plaja adiacenta Playa del Inglés,Maspalomas are peste 6 kilometri lungime,apa calma si dune uriase uriase de nisip auriu.

Faimoasa sectiune de nudisti se afla chiar in mijlocul plajei,langa cele mai mari dune.Statiunea ofera numeroase puncte de interes,centre de cumparaturi si parcuri de distractii tematice.Faro de Maspalomas reprezinta,de asemenea,un punct de interes-este un far construit in anul 1886 ce are o inaltime de 65 metri.

Rezervatia Naturala a Dunelor de Nisip ofera un habitat potrivit pentru o serie de specii de plante rare si pentru numeroase specii de pasari migratoare din Europa ce se opresc aici pe traseul lor spre Africa.

Exista posibilitatea de a face excursii in aceasta zona-o plimbare cu camilele in timp ce admirati peisajele rurale ce se astern in zare.

Aqualand Maspalomas este cel mai mare parc acvatic de pe insula;acesta are numeroase piscine,tobogane si locuri de joaca-fiind ideal atat pentru tineri,cat si pentru familiile cu copii.Maspalomas este un paradis pentru iubitorii de plaja si de vacante alaturi de familie.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari