Gran Canaria - Mogan Inapoi
Oferte Mogan
Playa Mogan este un mic orasel la malul mării,în sud-vestul insulei Gran Canaria.Statiune turistica moderna combina atmosfera moderna cu latura tradițională.Cladirile originale ajuta să-și păstreze frumusețea tradițională și atmosfera autentică a istoriei sale.

Playa Mogan este o plaja populara pentru familii și cupluri care se bucura de soare pe tot parcursul anului,precum și numeroasele activități de petrecere a timpului liber.

Puerto de Mogan este o zonă cu o tradiție marină cu decorul său unic și frumusețea naturală,intruna dintre cele mai frumoase așezări urbane din Insulele Canare.Portul de agrement,este un loc excelent de navigatie,ceea ce face portul Mogan un loc de neuitat.

Pentru cei interesați de cultură,se recomandă o plimbare pe străzile centrului,pentru a vedea biserica Sfântul Anton (Biserica San Antonio),construită în 1814.

Biserica include o sculptură în lemn frumos și statui Sfântul Anton de Padova și Neprihănita Zămislire.Masivul sud-vest este o zonă de mare interes geomorfologic și botanică,și are de asemenea un peisaj unic.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari