Modalitati de plata Inapoi
Continutul ofertelor este valabil la data introducerii acestora
Datorita specificului industriei de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util
De aceea recomandam pentru o comanda ferma solicitarea informatiilor actualizate

Cum rezerv? Cum plãtesc?
Pentru o rezervare fermã trebuie sã ne comunicaţi

Numele turiştilor şi datele de naştere sau copiile documentelor
Numele reprezentantului plãtitor al turiştilor pentru facurare:CNP,CI,adresa corectã
Agenția va raspunde prin intermediul datelor de contact lansate prin formularul de rezervare on-line în 24 de ore
Rãspunsul reprezintã o ofertã turisticã cu valabilitate 24 de ore
Aceastã perioadã începe din momentul în care agenția va transmite oferta
Dupã expirarea perioadei de valabilitate puteți sã relansați rezervarea sau sã ne contactați direct la datele de contact afiṣate pe site
Pentru garantarea serviciilor comandate se face cu un avans de,din totalul serviciilor comandate la încheierea contractului,restul de se poate achita cu maxim 21 zile înaintea inceperii sejurului
Solicitarea sejurului cu 21  zile înaintea plecãrii se achitã integral
Factura este valabilã farã stampilã cf.Cod Fiscal 571/2003/Cap.13,Art.155,alin.6
Acelaşi regim îl au şi bonul de comandã/contractul cu turistul/voucer-ul de cazare
Vaucerul de cazare reprezintã garanţia serviciilor solicitate
Daca un pachet touristic se semneazã la un anumit pret,iar în urmatoarele zile acelasi pachet este vândut la Oferta Specialã,nu se mai poate aplica acelaṣi tarif deoarece contractual sa semnat anterior datei de incepere a ofertei speciale
Ofertele Speciale,Early booking etc.unde sunt reduceri de pret se achitã integral pana la data expirari ofertei,pentru a beneficia de reducere,ṣi nu potsuferi  modificari sau restitui
Turistul are obligația de a trimite contractual semnat în 24 de ore de la primirea lui prin poṣtã elecronicã(e-mail),postã,curierat rapid
În cazul în care turistul nu transmite contractual semnat se considerã aceptate condițiile contractului
Prin comandarea cãlãtoriei ṣi semnarea contractului,turistul confirmã cã a luat la cunoṣtințã ṣi acceptat condițiile ṣi orarele de zbor,dupã confirmarea rezervãrii nu poate renunța farã penalizare pe motivul necunoaṣterii condițiilor ṣi orarelor de zbor
Agenția OPERATOR TRAVEL nu poate anula/modifica nici un serviciu rezervat/plãtit dacã nu primeṣte în scris cererea fermã a turistului
 
Modalitaţi de platã
Plata se face în numerar:LEI sau EUR la sediul agenţiei:str.Piaţa Pandurilor,bl.H,P,Dragãşani,jud.Valcea sau cu POS-ul la Centrul Comercial Jupiter City,DN65B,KM 6+0.78,Pitesti,Jud.Arges

Plata pentru serviciile/pachetele turistice achizitionate se poate efectua prin transfer bancar in contul agentiei,mentionat pe factura proforma /fiscala/online cu link de plata (card)transmis de consultantii nostri/numerar in agentie.

In cazul platilor in LEI pentru servicii turistice,cursul valutar la care se calculeaza valoarea facturilor Operator Travel este cel transmis de Banca Transilvania in ziua platii!

Nu se acceptã alte modalitãţi de platã
Serviciile turistice publicate pe site sunt în funcţie de disponibiliatea Furnizorilor de Servicii Turistice
Informaţiile publicate pe site sunt cu titlu informativ,ele putând fi modificate oricând de furnizor

*Nota:Dupa efectuarea platii,va rugam sa ne trimiteti dovada efectuarii acesteia pe adresa de e-mail:office@operatortravel.ro

Voucherele/Tichetele de vacanţã pot fi folosite doar pe teritoriul României

Operator Travel este partener afiliat cu Edenred Romania (Ticket Vacanta),Sodexho Pass si Cheque Dejeuner. Salariaţii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanţã platite integral de angajator, pentru petrecerea vacanţelor in Romania.Salariaţii pot alege liber agenţia de turism sau hotelul (dintre cele care accepta tichete/vouchere de vacanţã) de la care sa cumpere serviciile turistice în Romania.Pachetele turistice cumpărate trebuie să includă obligatoriu servicii de cazare.Pot include şi masă,transport,agrement.

Voucherele de vacanţã sunt bonuri de valoare,asemanatoare cu tichetele de masã,sau sub forma unui card bancar pe suport electronic,cu care cel care primeşte voucherele poate cumpara servicii turistice/vacanţe în Romania pentru el şi familie. Serviciile şi pachetele turistice pot fi cumpãrate numai de la partenerii afiliaţi voucherelor de vacanţã.

Partenerii afiliaţi sunt:Agenţii de turism licenţiate de Autoritatea Nationala pentru Turism.Hoteluri şi Pensiuni autorizate şi clasificate ANT.Unitãţi de tratament balnear din Romania.Este interzis a se comercializa tichete sau vouchere de vacanţã în schimbul unor sume de bani şi/sau altor bunuri şi servicii,decât cele conform legii.

Conform legii,voucherul de vacanţã are valabilitate de un an de la data emiterii pe suport hartie,respectiv de la data alimentãrii cardului pentru voucherele emise pe suport electronic.Dacã angajatul nu utilizeazã voucherele de vacanţã în termenul de un an,acesta are obligaţia sã le returneze angajatorului.

Nici un partener afiliat nu va accepta la plata vouchere de vacanţã expirate.Este interzis a se da rest în bani la plata cu vouchere sau tichete de vacanţã.Cardurile pe care sunt stocate voucherele de vacanţã nu permit retragerea de numerar sau plaţi cãtre alte unitaţi decât cele afiliate,conform legii.

Tichetele dvs.de vacanţã trebuie sã îndeplineascã urmatoarele condiţii obligatorii

• sã fie pe numele celui care beneficiazã de vacanţã

• elementele de securitate ale tichetelor sã fie vizibile şi în bunã stare

• sa nu fie expirate ( valabilitatea lor este 1 an de zile )

• sã nu fie distruse,perforate sau capsate

• sã nu fie lipite

• sã nu fie îndoite sau pliate • codul de bare sã fie intact

Aceptãm plata cu tichete de vacanţã din orice localitate din România

• acceptam tichete de vacanţã de oriunde din România prin curier.

• tichetele trebuie sã indeplineascã condiţiile obligatorii de mai sus

• plata curierului este în sarcina platitorului cu tichete de vacanţã

• trimiterea sã fie cu opţiunea,,deschidere la livrare ".

Ȋn funcţie de suma totalã de platã a vacanţei pot fi urmatoarele situaţii :

Valoarea vacanţei dvs.sã fie egalã cu valoarea tichetelor de vacanţã.Ȋn acest caz,trebuie decât sã achitaţi cu tichetele de vacanţã pe care le aveţi.

Valoarea vacanţei dvs.este mai mare decât valoarea tichetelor de vacanţã de care dispuneţi.Ȋn aceastã situaţie diferenţa dintre valoarea pachetului de servicii turistice şi valoarea tichetelor de vacanţã trebuie sã o achitaţi prin orice alte modalitiţi de plata (numerar, ordin de platã,card etc).

Ȋn situaţia în care valoarea rezervarii dvs.este mai micã decât valoarea tichetelor de vacanţã, deoarece legea prevede cã nu putem sã achitãm rest în bani la tichetele de vacanţã,atunci este necesar sã adaugãm servicii suplimentare în limita posibilului (zile în plus de cazare,servicii de masã suplimentare,bonuri valorice,..etc) panã la cel puţin egalul valorii tichetelor de vacanţã.Ȋn cazul în care nu este posibil diferenţa nu se returneazã.

De ce sã cumperi de la Operator Travel cu vouchere de vacanţã!

Agenţia Operator Travel este o companie de turism sigurã,acceptã tichete de vacanţã de la toţi cei trei emitenţi,autorizaţi:Edenred,Sodexo si Cheque Vacances (prin Cheque Dejeuner) fiind o agenţie de turism licenţiata de Autoritatea Nationala pentru Turism.

Prin agenţia Operator Travel puteţi achiziţiona sejurul dorit cu tichete de vacanţã chiar daca unitatile hoteliere în cauzã nu acceptã tichete de vacanţã.

 

Ridicarea documentelor de calatorie
Documentele de calatorie pot fi ridicate din agentie cu exceptia celor pentru care necesita o alta modalitate de livrare.
Transmiterea documentelor in format electronic prin e-mail
Vouchere de calatorie pentru vacante in strainatate se vor transmite in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra impreuna cu bonul comanda,contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice (semnat si completat de catre agent) si factura.
In cazul anumitor sejururi voucher-ul poate fi emis numai intr-un interval de 6-14 zile inainte de inceperea calatoriei.
Biletele de odihna si tratament pentru vacante in Romania se vor transmite in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra
Asigurarile medicale si asigurarea storno pot fi transmise clientului in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra.
Biletele de avion vor fi transmise in format electronic in casuta de e-mail comunicata de Dumneavoastra.
Dumneavoastra veti tipariti biletul electronic primit si va puteti prezenta cu acesta la aeroport pentru imbarcare.

 

*Toate documentele de calatorie mentionate mai sus vor fi eliberate numai dupa achitatrea integrala a serviciilor comandate si dupa primirea de catre Operator Travel a documentelor transmise spre semnare catre Dumneavoastra.

Rezervari