Tipuri de vacante - Pelerinaje Iordania Ierusalim Egipt Inapoi
Oferte Pelerinaje Iordania Ierusalim Egipt
Se spune ca atunci cand Dumnezeu a facut lumea au venit pe rand la El toate popoarele si I-au cerut sa le dea un loc unde sa traiasca.Si Dumnezeu a dat fiecarui popor cate o tara minunata.La sfarsit au venit si evreii,dar teritoriile fusesera deja impartite asa ca Dumnezeu a luat un colt de Rai si l-a aruncat pe Pamant.

Astfel s-a nascut Tara Sfanta,Israelul.In Talmud (Kiddushim 49b) sta scris,ca Dumnezeu a impartit frumusetea in zece parti, daruind noua parti Ierusalimului si o parte restului lumii.Apoi a impartit stiinta in zece parti, si din nou a daruit noua parti Ierusalimului.

Apoi,intr-un sfarsit,a impartit tristetea in zece parti,si de asemenea a daruit Ierusalimului noua parti si o parte restului lumii.

Nicio alta parabola nu poate descrie mai bine atat misterul dramatic cat si farmecul dureros al orasului,care de peste 3000 de ani a aprins o asemenea pasiune adanca,o dragoste infinita care duce la excesul cel mai extrem,ce se mai poate inca justifica cumva.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari