Gran Canaria - Playa Del Ingles Inapoi
Oferte Playa Del Ingles
Playa Del Ingles este o statiune amplasata pe coasta sudica a Insulelor Gran Canaria.Reprezinta una dintre cele mai mari resorturi de vacanta din Spania.Playa del Ingles situata chiar langa plaja Maspalomas (acestea formeza aceeasi intindere de nisip) plaja Playa del Ingles este,cea mai aglomerata din Europa.

Statiunea se bucura de un climat bland pe tot parcursul anului.Plaja statiunii este extinsa si beneficiaza de zona protejata,fiind perfecta pentru copii dornici de distractie.

Playa Del Ingles detine una dintre cele mai vizitate plaje din Gran Canaria,fiind destinata ideala pentru tineri precum si pentru practicantii de surf sau scufundari.Daca doresti sa te relaxezi,te poti plimba pe aleea pietonala Paseo Costa Canaria,ce incanta prin florile tropicale luxuriante si prin vilele de lux.

Statiunea este animata de hoteluri,mall-uri,restaurante fast food si cluburi de noapte.Nu ratati bazarurile indiene,restaurantele ce ofera preparate cu specific international sau un mic dejun traditional.

Playa Del Ingles este de asemenea locul in care veti gasi numeroase centre comerciale,cele mai importante dintre acestea fiind Yumbo Centrum si Kasbah ce detin numeroase buticuri si magazine.In cadrul hotelurilor va puteti bucura de facilitatile din centrul Spa & Wellness,sau va puteti relaxa la piscina.

Playa Del Ingles reprezinta destinatia ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze pe o plaja insorita disponibila pe tot parcursul anului,practicantii de sporturi nautice si scufundari,shopping, precum si pentru tinerii ce iubesc viata de noapte.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari