Gran Canaria - Playa Taurito Inapoi
Oferte Playa Taurito
Statiunea Taurito este amplasata intre Puerto Mogan si Puerto Rico,pe coasta sudica a insulei Gran Canaria.Cu o multime de palmieri si un parc acvatic chiar in spatele plajei,Taurito este cea mai completa mini-statiune de pe insula.

Plaja sa naturala,acoperita cu nisip negru,se simte mai salbatica decat alte plaje din sud,fiind marginita de palmieri si restaurante cu aer ceva mai robust.In apropierea plajei se gasesc numeroase cafenele,snack-baruri,restaurante si magazine.

De asemenea,statiunea detine facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice inclusiv schi pe apa,pescuit,scufundari precum si excursii cu barca,detine faciltati destinate pentru distractia copiilor: mini parc acvatic,teren de minigolf.

Autobuzele circula spre statiunea Playa Taurito din numeroase locuri din cadrul insulei Gran Canaria.De asmenea,exista un mare parc auto subteran si o statie de taxi.

Playa Taurito reprezinta destinatia ideala pentru iubitorii sporturilor nautice precum si pentru turistii care doresc o vacanta relaxanta.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari