Gran Canaria - San Agustin Inapoi
Oferte San Agustin
Plaja San Agustin este situată în municipalitatea San Bartolome de Tirajana,lângă Playa del Ingles,şi este o plajă cu nisip auriu.Plaja San Agustin se afla in fata complexului cu acelasi nume si tinde sa fie mai silentioase si mai traditionala decat Maspalomas si Playa del Ingles.

Uneori,aici vantul bate mai tare si sunt mai multe valuri decat pe plajele Anfi si Amadores.Cu toate acestea,San Agustín este o plaja de top si un loc minunat de a-ti petrece timpul alaturi de copii.

Este locul in care vei gasi numeroase restaurante,cu mancaruri din peste proaspat.Este o plajă liniştită,preferată mai ales de cei care doresc să se relaxeze şi să stea departe de gălăgia şi agitaţia plajelor suprapopulate. Totuşi,vizitatorii doresc să intre în apă trebuie sa aibă grijă,pentru că în această zonă sunt curenţi puternici care îi pot pune în încurcătura chiar şi pe cei mai experimentaţi înotători.

Citeşte mai mult

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.

Rezervari