Circuit si Sejur Coasta Amalfitana

Circuite Italia
de la
EUR 1718 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Cluj - Napoli

Check in si imbarcare pe aeroportul din Cluj pentru zborul cu destinatia Napoli. Transfer hotel si cazare in zona Sorrento.

Ziua 2. Amalfi si Ravello

Mic dejun. Excursie la Amalfi, cel mai mare oras de pe coasta si totodata cel care-i da numele, renumit pentru Catedrala Sf. Andrei, Domul din Amalfi, stradutele inguste pline de magazine si popularele preparate locale. Vizita la Ravello, unul dintre cele mai romantice si rafinate orase din sudul Italiei. Aici pot fi observate Villa Rufolo si Villa Cimbrione, renumite pentru gradinile luxuriante si privelisti care iti taie respiratia.

Ziua 3. Insula Capri*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala in insula Capri, unul dintre cele mai cautate locuri turistice din lume. Obiective turisice de vizitat in Capri: Piazzetta, Anacapri, Biserica San Constanzo, Palatul lui Tiberius, Marina Grande, Gradinile lui Augustus si Grotta Azzuro.

Ziua 4. Sorrento si Positano

Mic dejun. Excursie la Sorrento, un superb oras asezat in vârful unor stânci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra Golfului Napolitan. Vizita panoramica la Positano, un vechi sat pescaresc amplasat la poalele muntilor Lattari, renumit datorita coloritului pastelat al caselor dispuse pe diagonala si a stradutelor pitoresti. Preparate locale recomandate: inghetata de lamâie si limoncello.

Ziua 5. Vezuviu si Pompei*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la unul dintre cei cunoscuti vulcani din lume - Vezuviu, renumit in special pentru eruptia din anul 79 d. Hr., cand a ingropat doua orase antice, Pompei si Herculaneum. Obiective turistice in Pompei: Forumul, Via dei Sepolcri, Anfiteatro romano, Casa Fugarilor.

Ziua 6. Napoli

Mic dejun. Excursie la Napoli, cel mai emblematic oras din sudul Italiei. Vizita a centrului istoric, unul dintre cele mai mari din lume, si a celor mai importante monumente ale orasului.

Ziua 7. Caserta*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la palatul Caserta. Vizita la Reggia Caserta, grandiosul palat construit in sec. al XIII-lea, renumit pentru fântânile sale si cascada din capatul gradinilor luxuriante.

Ziua 8. Napoli – Cluj

Mic dejun. Transfer catre aeroport, pentru cursa cu destinatia Cluj.

 

*Excursii optionale neincluse in pret:

• Insula Capri - 90 Euro/ adult si 80 euro / copil

• Vezuviu si Pompei - 75 Euro/ adult si 65 euro / copil

• Palatul Caserta - 75 Euro/ adult si 65 euro / copil

• Pachet 3 excursii optionale - 215 euro / persoana ( pachetul se rezerva doar in agentie)

Grup minim de participanti: 25 de persoane*
*Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit si Sejur Coasta Amalfitana, Toate locatiile, Italia

Verifica tarife si disponibilitate