Amplasare

Hotelul la plajă oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află la aproximativ 3 km de centrul orașului Kuşadası.

Dotări

În cele 104 camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. Clienții pot primi informații despre ce excursii pot face la biroul de organizare a excursiilor. Hotelul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost și un serviciu de spălătorie. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Un minibar stă de asemenea la dispoziție contra cost. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Poate fi rezervat o cameră amenajată pentru persoanele în scaun rulant.

Sport/divertisment

Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și un solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un lobby bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Asena Hotel, Kusadasi, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate