Sejur Mallorca - Aumallia Hotel & Spa, cu plecare din Timisoara
Aumallia Hotel & Spa oferă un cadru și camere cu o terasă cu vedere la peisajul rural Felanitx. Are o piscină in aer liber.
De asemenea, sunt disponibile un centru spa cu piscină interioară incălzită, saună in stil finlandez cu vedere la grădină, baie turcească și dușuri bitermale.

Există aer condiționat, TV cu ecran plat și minibar.

Restaurantul Hotelului Aumallia & Spa servește o gamă largă de mancăruri locale preparate cu produse cultivate pe terenul proprietății. Există, de asemenea, o zonă de lounge cu șemineu și mobilier de epocă.

Aumallia Hotel & Spa oferă două săli polivalente pentru intalniri de afaceri, convenții, concerte și sesiuni de yoga, ambele camere fiind dotate cu ecran interactiv și proiector audiovizual.

Zona inconjurătoare este ideală pentru drumeții, pescuit și călărie. Puteți inchiria biciclete și puteți aranja excursii cu navigație la recepție. Cel mai apropiat club de golf este la 10 minute de mers cu mașina.

Plajele și portul de agrement din Portocolom sunt la aproximativ 10 km de hotel. La Palma și la aeroportul său se poate ajunge in puțin peste o oră cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Aumallia Hotel & Spa, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate