Circuit Nordul Franței

Circuite Franta
de la
EUR 1858 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti – Paris

Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Paris. Sosire la Paris, transfer la hotel si timp liber. Cazare in zona Paris. 

Ziua 2. Paris*

Mic dejun. Paris este capitala Frantei si unul dintre cele mai importante orase europene, dar si un centrul cultural, gastronomic, artistic si al modei de talie internationala. Timp liber pentru relaxare si pentru a descoperi orasul pe cont propriu sau optional, tur de oras. Acesta include: Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Opera Garnier, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, Muzeul d’Orsay, Champs Elysees si Arcul de Triumf. Cazare in zona Paris.

Ziua 3. Paris – Vitre – Rennes

Mic dejun. Plecare spre Rennes, dar pe parcurs se viziteaza orasul Vitre. Acest oras medieval se face remarcat prin numeroasele stradute inguste si un castel de o frumusete aparte. Turul orasului include: Biserica Notre Dame din sec. XV, castelul construit in sec. XIII, dar si o plimbare in centrul istoric. Rennes este capitala regiunii Britania, iar turul orasului include: portile Mordelaise si turnul Duchesne din sec. XV, cladirea Palatului Parlamentului al Britaniei, Piata Regala, cladirea Operei, dar si Palatul Saint-Georges din sec. XVII. Cazare in zona Rennes.

Ziua 4. Rennes – Nantes – Saint Nazaire– Rennes*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau optional se viziteaza orasul Nantes, fosta capitala a regiunii Britania si orasul Saint Nazaire. Turul include Château des Ducs de Bretagne - o constructie din sec. XV, centrul vechi si cartierul Bouffay, pasajul Pommeraye - un centru comercial fermecator, dar si insula Nantes, un important centru cultural. Traseul continua cu orasul port Saint Nazaire - recunoscut pentru industria barcilor si navelor marine, dar si pentru luptele ce au avut loc aici in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Cazare in zona Rennes.

Ziua 5. Rennes – St. Malo – Mont St. Michel – Caen

Mic dejun. Turul de astazi include vizitarea orasului St. Malo - un vechi port francez ce impresioneaza prin frumusetea plajelor, dar si prin fortul medieval cu stradute inguste si aparat de pereti grosi de piatra. În continuare se viziteaza unul dintre cele mai fermecatoare si romantice locatii din Franta Mont St. Michel, astazi inclus pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Castelul, construit pe o insula in golful cu acelasi nume, este si un important centru religios. Cazare in zona Caen.

Ziua 6. Caen – Bayeux – Plajele Utah si Omaha - Caen

Mic dejun. În prima parte a zilei, turul panoramic al orasului Caen, ce include: cartierul Vaugueux, Biserica Sf. Treime din sec. XI, Abatia Barbatilor si castelul Caen - una dintre cele mai mari fortificatii cu ziduri din Europa. Dupa-amiaza plecare spre Bayeux unde se viziteaza Tapiterie de la Bayeux ce ilustreaza cucerirea Angliei de catre ducele William de Normandia, Catedrala Bayeux, Muzeul Memorial dedicat bataliei din Normandia, dar si Cimitirul de razboi si memorialul Bayeux. Turul continua cu plajele Utah, Omaha si Pointe du Hoc - locatii cu o importanta mostenire istorica, datorita luptelor din cel de-al doilea razboi mondial. Cazare in zona Caen.

Ziua 7. Caen – Rouen

Mic dejun. Plecare spre orasul Rouen - capitala regiunii Normandia. Turul orasului Rouen include: Catedrala Notre-Dame - locul in care se afla inima regelui englez Richard Inima de leu, turnul cu ceas Gros Horloge, dar si biserica Sf. Ioana D`Arc.  Cazare in zona Rouen.

Ziua 8. Rouen – Paris – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la Aeroportul International din Paris pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse in pret:
• Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti (Inclus)
• Cate un bagaj de cala si un bagaj de mana/ persoana (Inclus)
• Cazare 7 nopti cu Mic Dejun, in hoteluri de 3* (Inclus)
• Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
• Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
• Taxe de aeroport (Inclus)

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno
• Intrari la obiectivele turistice
• Taxe de oras
• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: recomandat 5 euro/persona/zi (se achita la fata locului) - optional

*Servicii optionale neincluse in pret:
• Tur de oras cu ghid in Paris : 59 euro/persoana
• Excursie la Nantes : 59 euro/persoana
• Supliment demipensiune (7 cine):209 euro/persoana
• Pachet 2 excursii si supliment demipensiune: 299 euro/persoana

 

Grup minim de participanti: 30 de persoane*

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Nordul Franței, Toate locatiile, Franta

Verifica tarife si disponibilitate