Charter Dubai - The St. Regis Downtown, Dubai, cu plecare din Cluj Napoca

Situat chiar pe malul Canalului Dubai, la cațiva pași de zona centrală animată și de Burj Khalifa, The St. Regis Downtown, Dubai a fost inaugurat recent și oferă vedere magnifică la orizontul orașului. Acest hotel este prevăzut cu o piscină interioară/in aer liber. De asemenea, are 6 localuri care servesc preparate din diverse bucătării internaționale și băuturi, administrate de maeștri bucătari cu un portofoliu impresionant in domeniu și de experți in mixologie.

Hotelul are 9 tipuri de camere cu 5 categorii de suite, a căror suprafață variază intre 60 și 305 m². Toate sunt prevăzute cu ferestre din podea pană in tavan care oferă multă lumină naturală și vedere la Burj Khalifa sau la Canalul Dubai. Fiecare cameră asigură o serie de facilități cu cea mai recentă tehnologie, inclusiv panouri tactile pentru iluminat, un dressing, un seif in cameră, un minibar și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat de 48 inch. Băile spațioase au cadă de sine stătătoare cu duș și articole de toaletă luxoase marca Amouage.

Restaurantele hotelului oferă o selectie de preparate culinare. Oaspeții pot savura de la mancăruri franceze la preparate italiene, iar biblioteca St. Regis servește cafea și gustări ușoare, pe tot parcursul zilei.

Oaspeții care doresc să se mențină in formă pot vizita centrul de fitness cu aparate cardio, greutăți și saună. După un antrenament reconfortant sau un tratament relaxant, oaspeții pot merge la barul de vitamine pentru un suc sau smoothie.

Aeroportul Internațional Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina de The St. Regis Downtown, Dubai, iar la Centrul Financiar Internațional Dubai se poate ajunge in 7 minute. Dubai Mall și Burj Khalifa sunt la 10 minute de mers pe jos de proprietate, iar celelalte zone din Dubai pot fi accesate prin intermediul liniei roșii de metrou, accesibilă la 20 de minute de mers pe jos.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Chisinau catre The St. Regis Downtown, Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate