Situat langă strada Sheikh Zayed Road din Dubai, Sheraton Grand, Dubai este un hotel elegant, de nefumători, cu vedere frumoasă la orașul Dubai. Stația de metrou World Trade Centre este la 10 minute de mers pe jos. Hotelul are piscină pe acoperiș, cu temperatură controlată și WiFi gratuit in toate zonele sale.

Unitățile de cazare moderne de la Hotelul Sheraton Grand Dubai au TV cu ecran plat, un pat de semnătură Sheraton Sleep Experience® și aparat de cafea Nespresso. Baia privată este prevăzută cu o cadă adancă și articole de toaletă marca Shine Sheraton™.

Pentru o experientă culinară captivantă, oaspeții se pot indrepta spre Feast sau se pot bucura de internet la cafeneaua din hol More. Hotelul are un centru ultramodern de fitness, cu vedere panoramică la oraș. De asemenea, hotelul pune la dispoziție și centru spa, potrivit pentru relaxare.

Burj Khalifa și Dubai Mall sunt la 20 de minute de mers cu metroul. Centrul International de expozitii și conventii Dubai este situat chiar vizavi de hotel. Aeroportul Internațional Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sheraton Grand Hotel Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate