Charter Dubai - JW Marriott Marquis Hotel Dubai, cu plecare din Timisoara

Ocupand 2 turnuri emblematice, JW Marriott Marquis este un hotel spectaculos, cu 15 restaurante premiate, baruri si lounge-uri ispititoare, precum si un centru spa sublim, Saray Spa and Health Club. Pentru călătorii de agrement, hotelul are o amplasare ideală, intre Dubai Mall si Mall of the Emirates, langă stația de metrou Business Bay, beneficiind de o locație spectaculoasă, langă noua extensie a Canalului din Dubai. JW Marriott Marquis Dubai pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi si o piscină in aer liber.

Toate cele 1608 unităti luxoase au design elegant si modern. Camerele spațioase includ TV cu ecran plat, ferestre din podea pană in tavan si birou. Baia are cadă si halate de baie.

Oaspeții se pot bucura de o gamă largă de bufeturi locale și internaționale. Pentru o experiență internațională, oaspeții au la dispoziție restaurantul premiat Kitchen6, unde există 6 stații de gătit interactive, oferind o selecție extraordinară de preparate din bucătăriile lumii. Bridgewater Tavern este un bar sportiv cu accente gastronomice, care servește feluri inovatoare de mancare. Estompand diferența dintre restaurant și bar, Bridgewater Tavern redefinește atmosfera barurilor sportive, creand un loc ideal pentru iubitorii de mancare și căutătorii de senzații noi.

Renumitul Kitchen6 oferă bufete cu preparate internaționale. Masala Library by Jiggs Kalra propune preparate moderne din bucătăria indiană. Oaspetii pot admira orizontul orasului Dubai in timp ce savurează un cocktail la barul Vault, situat la ultimul etaj.

De asemenea, oaspetii se pot relaxa la piscina in aer liber sau in hamamul centrului spa Saray. Biroul de turism al hotelului poate organiza excursii locale. Proprietatea oferă parcare cu valet.

Parcul acvatic Wild Wadi se află la 20 de minute cu masina. Clubul de golf Emirates este la 17 km. JW Marriott Marquis se găsește la 25 de minute cu mașina de aeroportul internațional Dubai. Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit cu microbuzul la Dubai Mall.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre JW Marriott Marquis Hotel Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate