Hotel Edison Times Square

New York Statele Unite Ale Americii
de la
EUR 3398 00 EUR
2 adulti
Sejur New York - Hotel Edison, cu plecare din Bucuresti

Situat ideal in Times Square, acest hotel din Manhattan există din 1930. Cu influențe distincte ale epocii Art Deco in designul holului și al exteriorului, Hotelul Edison oferă camere și suite clasice și Signature.

Fiecare cameră și suită are TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile private sunt dotate cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Este inclus și aerul condiționat.

Hotelul Edison din Manhattan oferă serviciu de concierge, centre de afaceri și de fitness deschise nonstop și un birou de transport. Sala de bal Edison oferă spațiu pentru evenimente. Room service este disponibil pentru un program limitat.

Rum House, cu un design tematic din cupru și lemn, este la doar un minut de Edison și oferă ocazional divertisment live. Restaurantul hotelului, Bond 45, servește un bar antipasto cu legume și un meniu care include cotlete de vițel și fructe de mare. Friedman's, restaurantul care are ca mantra „Mancați mancare bună”, este deschis și in Edison.

Rockefeller Center este la 805 de metri de The Edison, iar Empire State Building este la 1,6 km. Jacob K. Javits este la 1,9 km de Hotelul Edison.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hotel Edison Times Square, New York, Statele Unite

Verifica tarife si disponibilitate