• Zbor Emirates Airline – companie aeriana de top • Insotitor roman de grup si ghid local pe durata programului • 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* excelent cotate • Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO • Tren de mare viteza Shinkansen pe rutele Kyoto-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection Individual Trip, indiferent de varsta • Transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii • Experiente autentice incluse in program: -Cina traditionala -Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului -Vizita la Nishiki Market – piata renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto -Samurai Kembu Theater – spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana -Croaziere pe Lacul Ashinoko si pe Raul Sumida -Bai termale la Oedo Onsen Monogatari -Plimbarea cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji (daca vremea permite)

Descriere Program

Ziua 1 (01.04.2021) Bucuresti – Dubai
La ora 13:00 prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa EK 2245, compania Emirates (zbor operat de Fly Dubai FZ 1798) spre Dubai. Decolare din Bucuresti la 15:30, sosire in Dubai la 21:20.

Ziua 2 (02.04.2021) Dubai – Osaka
Imbarcare din Dubai pe zborul EK 316 cu destinatia Osaka, decolare la ora 03:00 si sosire in Osaka la ora 17:15.
Osaka este situat in regiunea Kansai din principala insula a Japoniei – Honshu, pe malul raului Yodo si este al doilea mare oras din Japonia, dupa Tokyo. La ora 18:00 intalnire cu ghidul local pentru preluare si transfer la hotel. Cazare la hotel Nikko Kansai Airport 4* (fabulos 8.9) www.nikkokix.com/en (sau similar).

Ziua 3 (03.04.2021) Osaka – Nara – Kyoto
Mic dejun. La ora 09:00 plecam intr-un tur de o zi cu autocarul, unde vizitam orasele Osaka si Nara. Prima oprire va fi la Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului. Dupa vizita castelului, la ora 12:00 vom merge in cartierul exclusivist Dotonbori – zona comerciala cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. Aici avem timp pentru pranz pana la ora 13:00 dupa care vom pleca spre Nara – fosta capitala (din anul 710) a Japoniei. Vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor shintoiste din primele generatii. La ora 16:00 plecam spre Kyoto si la ora 17:00 facem check-in la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulos 8.7) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).

Ziua 4 (04.04.2021) Kyoto
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita Templul Kiyomizu – templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka si in zona Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor. Aici vom avea si pauza de pranz pana la ora 14:00. La ora 14:30 vom vizita Castelul Nijo - fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Ponto-cho – una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto. La 18:00 vom ajunge inapoi la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4*(fabulos 8.7) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).

Ziua 5 (05.04.2021) Kyoto
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. Continuam vizita la Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN. La 12:30 vom merge in Padurea de Bambus Sagano. In Japonia, bambusul are o semnificatie foarte puternica, acesta reprezinta bariera impotriva fortelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt inconjurate de paduri de bambus. In China este considerat simbolul longevitatii iar in India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Padurii este atat de minunat incat a fost ales si inregistrat de catre autoritati in top “100 de sunete din Japonia”. Vom avea pauza de pranz pana la 14:30 in Arashiyama – zona renumita pentru peisaje superbe. La 15:30 vom ajunge inapoi la hotel si vom avea timp liber pana seara. Cazare la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulos 8.7) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).

Ziua 6 (06.04.2021) Kyoto
Mic dejun. Dupa micul dejun avem timp liber pana la ora 14:00. La ora 14:00 vom pleca in tur de oras cu autocarul iar la ora 14:30 vom participa la Ceremonia ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. La ora 15:45 vom merge la Nishiki Market https://www.japan-guide.com/e/e3931.html – renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto - piata cu o foarte mare varietate de specialitati culinare si cu o istorie bogata, avand primul magazin deschis in anul 1310. Multe dintre magazine au rezistat in timp, fiind administrate de aceleasi familii, din generatie in generatie. La ora 17:00 suntem invitati sa descoperim spiritul si cultura japoneza in forma pura, participand la Samurai Kembu Theater https://www.samurai-kembu.jp/kyoto – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana. Pentru a ramane in spiritul traditional japonez, seara vom servi o cina traditionala la un restaurant local (cina inclusa). Dupa cina ne vom intoarce la hotelul Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulos 8.7) www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-h (sau similar).

Ziua 7 (07.04.2021) Kyoto – Hiroshima
Mic dejun. La ora 08:00 trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana pentru innoptare in Hiroshima. Dupa trimiterea bagajelor, avem transfer cu autocarul la gara iar la ora 09:24 vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Nozomi 17) cu destinatia Hiroshima. Din Hiroshima vom lua trenul local cu destinatia Miyajimaguchi. Dupa o plimbare relaxanta prin Portul Miyajimaguchi luam ferryboat-ul pana la Insula Miyajima. Ajunsi in Miyajima ne vom plimba pe Omotesando Shopping Street si vom avea timp liber pentru pranz. Dupa amiaza vom vizita Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. La 15:25 vom lua ferryboat-ul inapoi spre Miyajimaguchi si autocarul pana la hotel in Hiroshima. La 16:15 facem check-in la hotelul Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori (fabulos 8.8) https://www.candeohotels.com/en/hiroshima-hatchobori (sau similar).

Ziua 8 (08.04.2021) Hiroshima – Tokyo
Mic dejun. La 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Hiroshima – oras situat in sud-vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Castelul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice pana la ora 12:00. La 12:15 ajungem in gara din Hiroshima si avem pauza de pranz. La 13:39 luam trenul de mare viteza Shinkansen (Nozomi 30) cu destinatia Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Sosire la 17:26 in gara Shinagawa de unde vom avea transfer cu autocarul la hotel. Check-in la hotelul Tmark City Tokyo Omori 4* (fabulos 8.8) https://tmarkcity.com/tokyo-omori (sau similar).

Ziua 09 (09.04.2021) Tokyo – Hakone – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:00 plecam spre Hakone cu autocarul. Daca vremea va permite vom face ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji si a Lacului Ashinoko. La ora 11:55 avem croaziera pe Lacul Ashinoko, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani. La ora 13:10 vom avea pauza de pranz in Gotemba Premium Outlets – cel mai renumit Mall de tip outlet cu peste 200 de magazine, localizat la baza Muntelui Fuji. La 15:00 plecam spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvantul Hakkai inseamna „opt mari”, care se refera la cele opt piscine naturale rezultate in urma eruptiilor istorice si activitatii vulcanice intense, acestea fiind principala atractie in Oshino Hakkai. La ora 18:00 ajungem inapoi la hotelul Tmark City Tokyo Omori 4* (fabulos 8.8) https://tmarkcity.com/tokyo-omori (sau similar).

Ziua 10 (10.04.2021) Tokyo – Kamakura – Yokohama – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:00 vom pleca cu autocarul spre Kamakura si Yokohama (aproximativ 1,5 ore).
Kamakura este un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare, localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Incepand cu ora 10:00 vom vizita Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu – fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general. La ora 11:15 vom merge pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Aici vom avea sit imp liber pentru pranz. Vom continua vizita la Templul Hase care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. La ora 14:00 vom vizita vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin - simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. La ora 15:00 vom pleca spre Yokohama. Vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber. La ora 18:00 vom ajunge inapoi la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omori 4* (fabulos 8.8) https://tmarkcity.com/tokyo-omori (sau similar).

Ziua 11 (11.04.2021) Tokyo
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Tokyo unde vom vizita fosta piata de peste Tsukiji – renumita ca “Orasul Mancarii” unde vom gasi diverse feluri de mancare traditionala japoneza si cel mai proaspat peste. Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si tocmai si-a mutat activitatea in Odaiba (Toyosu) in anul 2018. La 10:45 vom merge in Gradina tipic japoneza Hama Rikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne, ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgarie-norilor. La 12:15 vom merge in Asakusa si vom vizita Templul Sensoji. Aici vom avea si timp liber pentru pranz. Dupa amiaza, la ora 14:15 vom merge in Ginza – cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo iar la 15:45 vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida. De la 16:15 avem o ora timp liber in Odaiba iar la 17:30 vom merge sa ne relaxam la renumitele bai termale Oedo Onsen Monogatari (intrare inclusa). Dupa baile termale ne intoarcem la hotel. Cazare la hotelul Tmark City Hotel Tokyo Omori 4* (fabulos 8.8) https://tmarkcity.com/tokyo-omori (sau similar).

Ziua 12 (12.04.2021) Tokyo – Dubai
Mic dejun. Timp liber pana la ora 18:00 pentru explorarea orasului in propriul ritm.
La ora 18:15 vom fi preluati pentru transfer la Aeroportul International Narita. Vom face check-in pentru imbarcare pe zborul de retur EK 319 Tokyo–Dubai, compania Emirates, cu decolare la ora 23:00 si sosire in Dubai la ora 05:20 (+1).

Ziua 13 (13.04.2021) Dubai – Bucuresti
La ora 10:20 avem zborul zborul EK 2244 Dubai–Bucuresti, compania Emirates (zbor operat de Fly Dubai FZ 1797) cu sosire in Bucuresti la ora 14:40.


Conditii de inscriere

Inscrierea pe acest program se poate face pana la data de 28 Februarie 2021.


Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup mai mic de 30 de persoane tariful se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea tarifului se va face pana la data de 28.02.2021, astfel: Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 245 EURO/persoana, pentru grup de 20-24 de persoane cu 390 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 de participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare, si se supun unor reguli diferite de decomandare.
Partaj in dubla: Pentru inscrierea unei singure persoane recomandam rezervarea unei camera single dar putem sa deschidem si partaj in camera dubla. Acest lucru inseamna ca 2 persoane de acelasi gen care calatoresc neinsotite sunt dispuse sa imparta aceeasi camera. In cazul deschiderii partajului, daca nu se va gasi a doua persoana pana la data de 28.02.2021, prima persoana va achita suplimentul de camera single.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.


Informatii Utile

•    Trebuie sa va prezentati in aeroport la intalnirea cu reprezentant/insotitor de grup, cu 2 ore si jumatate inainte de ora anuntata a decolarii avionului! Prezentarea biletului de avion la imbarcare este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 30 kg si max. 7 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.
•    Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor intra in responsabilitatea agentiei intermediare / a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare inainte de emiterea biletelor de avion se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare;
•    Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei pana in ora 12:00);
•    Tipul de camera se solicita la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. In Japonia majoritate camerelor de doua persoane sunt de tip twin (cu paturi separate). Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.
•    Unii hotelieri solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex. mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
•    Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre autoritatile abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;
•    Asigurati-va ca aveti pasaport turistic simplu electronic (exclus temporar) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara;
•    Este recomandata tinuta decenta atat la servirea meselor cat si pe toata durata programului. Pentru domni se recomanda pantaloni lungi si incaltaminte inchisa (nu pantaloni scurti si papuci/sandale) iar pentru doamne se recomanda tinuta eleganta;
•    Mini croazierele in Tokyo si Hakone si ascensiunea cu telecabina se realizeaza doar in situatia in care conditiile meteo sunt favorabile;
•    Va recomandam sa aveti in bagaj si haine calduroase si pelerine de ploaie


Servicii ghid/ conducator de grup

Cocktail Holidays asigura un conducator de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana si o limba straina internationala. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in care exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.
Grupurile sunt insotite si de un ghid local care este o persoana autorizata din partea agentiei locale partenere fara de care nu se pot face excursiile sau tururile incluse in program.


Mijloace de transport

ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.
In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul (zbor regulat sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din 2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur nu sunt considerate zile de turistice fiind zile de transport. Transportul local pe durata desfasurarii programului se va realiza cu autocarul si cu trenul.
Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil, iar agentia organizatoare nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele modificari.
Asezarea in microbuz/autocar la destinatie se face de catre insotitiorul de grup, pe baza listei cu ordinea inscrierii la program, incepand cu randul 2 de scaune din mijlocul de transport. Pentru siguranta pasagerilor pe perioada excursiei, primul rand de scaune este rezervat insotitorului de grup si ghidului local.


Asigurari

Prezentul pachet de servicii include urmatoarele tipuri de asigurari:
1. Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection Individual Trip, indiferent de varsta.
2.    Asigurare privind protectia in caz de insolventa a agentiei de turism organizatoare, emisa de SOCIETATEA DE ASIGURARE - REASIGURARE CITY INSURANCE S.A., cu seria BN nr. 000002146, valabila pana in data de 02.01.2022.


Informatii despre sejur

Informatiile detaliate despre sejur vor fi inmanate turistilor inainte de plecare si vor cuprinde urmatoarele puncte:
- Detalii reprezentant Cocktail Holidays pe parcursul excursiei – nume, telefon;
- Detalii reprezentant Cocktail Holidays in aeroport Romania – nume, telefon;
- Orar de zbor actualizat;


Modalitate plata si penalizari

In cazul pachetelor din oferta generala - OG, plata se va face dupa cum urmeaza:
- 40% - se plateste in 3 zile dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
- 40% - se plateste cu 30 zile inaintea datei de plecare;
- 20% - se plateste cu 14 zile inaintea datei de plecare
In cazul rezervarilor last minute – LM, confirmarea serviciilor se va face doar in baza platii integrale a serviciilor;
In cazul rezervarilor cu alte tipuri de reduceri se aplica modalitatea de plata din oferta generala
 
Plata se poate face in lei sau in valuta la cursul de schimb anuntat de Exim Bank din ziua platii.
Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
- 20% din pretul final - renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 50 zile inainte de inceperea sejururlui;
- 50% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 49 zile – 31 zile inainte de data inceperii sejurului;
- 80% din pretul final - renuntarea se face in intervalul 30 zile – 15 zile inainte de data inceperii sejurului;
- 100% din pretul final - renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inainte de plecare in sejur sau neprezentare;


Eventuale evolutii ale pretului

Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare. Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta epuizarea locurilor puse in vanzare.
In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.


Date generale despre documentele de calatorie

Este obligatoriu pasaport simplu electronic cu o perioada de valabilitate de minim 6 luni la data intoarcerii in tara. NU este acceptat pasaportul temporar. In prezent cetatenii romani care poseda pasaport romanesc valabil minim 6 luni si merg in Japonia ca turisti nu au nevoie sa obtina viza de intrare in Japonia in prealabil de la Ambasada. Obligatoriu trebuie sa prezentati la intrarea in Japonia pasaportul cu cel putin o pagina libera, biletul de avion si programul de vizite in vederea completarii formularului "embarkation card" care se distribuie in avion inainte de aterizarea in Japonia. Pentru mai multa siguranta si pentru a trece usor de controlul de la granita va recomandam sa aveti un set minim de documente asupra dumneavoastra cu care sa puteti dovedi la frontiera, daca vi se cer, scopul si durata sederii in Japonia, locul de cazare si mijloacele de intretinere.
 
• Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Conform legislatiei in vigoare, infantii si copiii pana la 14 ani calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!
•  Tinerii casatoriti - documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!
1. Pasapoartele diplomatice/ de serviciu - turistii trebuie sa obtina detalii referitoare la deplasare personal de la Ambasada din Bucuresti!
2. Cetateni straini – trebuie sa intrebe personal la ambasadele din Bucuresti, care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate in parte; Oferim suportul pentru detalii;
Minorii care calatoresc fara parinti trebuie sa aibe un set de documente pentru a trece frontiera.
a. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare;
b. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces.
c. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezente la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte. Sau daca divortul s-a terminat, documente doveditoare – hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort.
d. Daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro , cu mentiunea ca zborul are escala in Dubai.
Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa nu-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.


Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client sunt solicitate de furnizorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), iar noi trebuie sa le colectam si sa le transmitem mai departe pentru buna functionare si finalizarea serviciilor turistice.ATENTIE! Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, pe langa informatiile precontractuale din descrierea programului, agentia de turism organizatoare si agentia de turism intermediara trebuie sa furnizeze calatorului si:

FORMULARUL cu INFORMATII STANDARD pentru contractele privind pachetele de servicii de calatorie, care trebuie semnat de calator si se descarca AICI.
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
 
Oferta detaliata si Formularul cu informatii standard sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

vezi mai multe

Zbor Emirates Bucuresti-Osaka / Tokyo-Bucuresti via Dubai
Insotitor roman de grup si ghid local limba engleza pe durata programului
Transport si tururi cu autocarul in Osaka, Nara, Kyoto, Hiroshima, Hakone, Kamakura, Yokohama, Tokyo
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* excelent cotate astfel:
-1 noapte in Osaka la Hotel Nikko Kansai Airport 4* (fabulos 8.9 booking.com)
-4 nopti in Kyoto la Hotel Keihan Kyoto Hachijojoguchi 4* (fabulous 8.6 booking.com)
-1 noapte in Hiroshima la Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori 4* (fabulous 8.8 booking.com)
-4 nopti in Tokyo la Hotel Tmark City Hotel Tokyo Omori 4* (fabulous 8.8 booking.com)
Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
Experiente autentice incluse in program:
-1 cina cu specific japonez
-Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
-Vizita Nishiki Market
-Samurai Kembu Theater
-Croaziere pe Lacul Ashinoko si pe Raul Sumida
-Access la baile termale Oedo Onsen Monogatari
-Ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake
Tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute: Kyoto-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo
Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
Ferryboat spre Insula Myajima
Transfer bagaje prin curier rapid Kyoto-Tokyo (1 bagaj/persoana). Se pregateste bagaj de mana pentru innoptare in Hiroshima (ziua 7)
Taxele de aeroport
Bacsis pentru ghizi locali si soferi
Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection Individual Trip, indiferent de varsta
NOU! transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii

vezi mai multe

Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program
Supliment demipensiune (optional, pachet 9 cine fara bauturi) = 340 Euro/persoana. Se ofera la cerere si se achita la inscriere. Cinele se vor servi la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale din apropierea hotelurilor.
Cheltuieli personale

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre JAPONIA - PRIMAVARA 2021, Toate locatiile, Japonia

Verifica tarife si disponibilitate