Charter Sri Lanka - Jetwing Sea, cu plecare din Bucuresti

Jetwing Sea vă asteaptă cu spatii de cazare intr-o zonă linistită de pe malul mării, cu centru spa, 2 piscine infinite si un centru de fitness pe acoperis. Situate la 1 km de celebrul Canal Olandez, camerele spatioase oferă vedere minunată la mare.

Camerele cu aer conditionat de la Jetwing Sea au mobilier modern din lemn de culoare inchisă, obiecte de artă, televizoare cu ecran plat si DVD playere. Pentru plus de confort, aveti la dispozitie o canapea si facilităti pentru prepararea de ceai si cafea.

Biroul de turism organizează excursii de o zi la Muthurajawela sau Negombo City, cu pranz la pachet. La intoarcere vă puteti relaxa cu un masaj la centrul spa de pe acoperisul hotelului. Activitătile de agrement includ tenisul de masă si ciclismul.

Restaurantul General oferă specialități culinare internationale tip bufet si fructe tropicale proaspete, iar amatorii de mancăruri pe bază de fructe de mare se pot delecta la restaurantul Lellama. Mesele pot fi luate si in cameră.

Situat pe plaja Negombo, Jetwing Sea este la 3 km de celebrul Fisherman's Village (Satul pescarilor). Aeroportul international Bandaranaike se află la 10 km, de parcurs in 30 de minute cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Jetwing Sea, Coasta de Vest, Sri Lanka

Verifica tarife si disponibilitate