Datorita pozitionarii sale, intre Playa de Palma si Arenal, clientii hotelului Riutort pot regasi o varietate mare de servicii, sporturi de vara, nautice, magazine, cluburi, terase, baruri in zona, si aceeasi plaja intinsa cu nisip fin. Este varianta perfecta de cazare pentru doritorii de confort si de distractie datorita asezarii sale privilegiate foarte aproape de zona de discoteci, baruri, cafenele, dar si de parcul acvatic.
Localizare: la 200 de metri de plaja, 100 de metri de statia de autobus, 7 km de aeroport si 13 km de centrul orasului Palma.
Dotari camere: telefon, aer conditionat, telefon, TV satelit, baie cu uscator de par, Wi-Fi.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, barbeque, piscina exterioara pentru adulti si separat piscina pentru copii, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de biliard, sala de jocuri, tenis de masa, animatie.
www.hotelriutort.com

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 WIZZ JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 WIZZ JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Riutort, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate